grandissimo.se – En nyhetssajt om Grand Hotel i Helsingborg Start sida | Konferenser | Hotellet | Grand Fest | Grand Lounge | Grand Coffee

Clarion Grand Helsingborg

Välkommen till oss på Clarion Grand Hotel i Helsingborg, Skåne! Modern design i klassisk miljö. Här möts tradition och nytänkande, människor och idéer, Sverige och kontinenten. Är det något ord som mer än något annat symboliserar Grand så är det just ”mötesplats”.

Clarion Grand Hotel ligger perfekt placerat på Stortorget i centrala Helsingborg med 200 m till Knutpunkten med tåg, busstation samt färjor till Danmark.

Under de senaste åren har Clarion Grand Hotel genomgått en omfattande ombyggnation och renovering. Rum och konferensrum har renoverats. Ombyggnationen resulterade också i ett galleriakoncept i lobbyplanet där gästen kan cirkulera inom Grand och ta del av Grand Coffee, restaurang Grand Lounge & bar med pianobaren, Pressbyrå och ett Japanskt City Spa.

Vårt mål är att vara Helsingborgs ledande hotell och en levande mötesplats med liv och puls som gör Grand till en självklar träffpunkt för dig som hotellgäst såväl som Helsingborgaren.

Boka rum
klicka här!
Weekendpaket
 
Clarion Grand Hotel   Stortorget 8-12,   Box 1104   251 11 Helsingborg   Tel: 042-380 400   Fax: 042-380 404   reservations.cl.grandhelsingborg@choice.se Thorn Reklambyra